Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Chemotherapie

Chemobehandelingen kunnen een behoorlijke impact hebben op je lichaam en haargroei. Door de bestralingen en medicijnen kunnen je haren tijdens de behandelingsperiode gaan uitvallen. Dit kan heel ingrijpend zijn. Je kan je onzeker en bekeken voelen. Veel mensen vinden het niet prettig om dan naar buiten te gaan. Ze sluiten zich af, maar dat hoeft echt niet.

Er zijn heel wat mensen die hetzelfde probleem hebben. Gelukkig zijn er in deze tijd tal van mogelijkheden om kale plekken met haren aan te vullen, zonder dat je omgeving daar iets van opmerkt. Bij de meeste mensen groeit het haar weer na de chemo behandelingen. Vaak hebben we tijdens de behandelingsperiode een hulpmiddel nodig om de kale plekken met haar aan te vullen. Er zijn mogelijkheden! Daarom is het belangrijk om vòòr de chemobehandeling even langs te komen. Zo kunnen wij kijken welke haarkleur en haarstructuur u heeft.

Maak geheel vrijblijvend een afpsraak. Tijdens het gesprek laten wij u de mogelijkheden zien en leggen we de procedue uit.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.